CIMG0727.JPGZondag 6 februari 2005 gingen we 's ochtends op pad naar Nijmegen. Op bezoek bij Ellen, koffie bij aankomst (geen koffiemelk), daarna naar het station om de jongens op te halen. En nog meer, het was carnaval. Carnavalswagens met alleen herrie, zonder locale of nationale onderwerpen. Voor zover wij konden zien werd nergens de spot mee gedreven.
U kunt hier klikken om de fotorapportage te bekijken.

Een besluit was vlug genomen, na de lunch een wandeling in de alom bekende Ooypolder. Na wat omzwervingen door de stad werd toch besloten om richting de Waalkade te gaan voor de lunch. In de stad was alles bezet door carnavallisten. Bij Riva werd een warme drank besteld, prima verzorgd en goed heet. Daarna werd er geluncht. Het smaakte goed en zag er allemaal prima uit. Hier kunnen we nog vaker naar toe gaan.
Daarna onder de Waalbrug door de Ooypolder in gelopen. Het weer was prachtig, nauwelijks wind en een lekker zonnetje. De eerste mooie voorjaarsdag?
Leuke wandeling gemaakt, al moest er af en toe wat gewacht worden op de fotograaf en je kan wel nagaan wie dat was. Het was een fotogenieke middag met mooie schaduwen.
De wandeling eindigde bij Ellen thuis. Na nog wat bij gekletst te hebben en de foto's te hebben bekeken werden we door Ellen verrast op een heus diner, met een lekker voorgerecht en een hoofdgerecht wat een beetje aan de koude kant was. Maar troost je Ellen, het smaakte allemaal prima. Ook viel er niet te klagen over de wijn.
Na de vaat werd het tijd om de jongens naar het station te brengen en tevens zelf naar huis te gaan. Ellen heeft ons gereden, zo houd zij haar rijvaardigheid op peil, en goed thuis gebracht.

Al met al een leuke gezellige dag, die we nog eens een keer dik over moeten doen. Dus Ellen, als je weer eens de gelegenheid hebt, dan .........

TPL_BACKTOTOP