CIMG5051.JPG Op zaterdag 10 augustus 2009 vertrokken we naar Rome. Een stedentrip. Dit keer met een reisorganisatie. Vanwege de weersomstandigheden in Rome vertrok het vliegtuig een uur later. Verder is de reis goed verlopen. Op Leonardo da Vinci werden we meteen opgevangen door de reisleidster.

Onze foto's vind je in ons Rome fotoalbum . Even op de link klikken en je bent er.

Het wachten tot de groep compleet is neemt nogal wat tijd in beslag. Dit is iets waar we aan moeten wennen, maar wat tijdens de trip niet erg hinderlijk was.
Barbara, zo heet de reisleidster, is een energieke vrouw met gedegen kennis van de historie en kunsthistorie van Rome. Ook is ze goed op de hoogte van het moderne Rome en Italië. Voor elke dag, zelfs voor de middag van de aankomst, had ze een programma. Dit bleek erg efficiënt en we hebben meer van Rome gezien, dan dat we op eigen houtje in dezelfde tijd hadden kunnen zien.
De groep bestond uit 37 personen. Het was een leuke groep. Hoewel de spreiding in leeftijd groot was, kon iedereen goed meekomen. Ook de achtergronden waren zeer verschillend, wat tot interessante discussies leidde bij het slaapmutsje. Iedereen heeft genoten en heel veel foto's zijn er gemaakt.

TPL_BACKTOTOP