Met Rejoice naar Gersdorf

CIMG2308.JPGAfgelopen weekend van 08-09-2006 t/m 10-09-2006, zijn wij met het koor Rejoice naar Gersdorf geweest. Wij waren uitgenodigd door de dominee van Gersdorf om daar te zingen i.v.m. het Turmfest.

De kerk wordt gerestaureerd vandaar dit feestje. Jullie snappen natuurlijk wel dat de kerk geld nodig heeft.

Vrijdagmiddag werden wij in een zaaltje bij de kerk hartelijk ontvangen met koffie en Kuchen, er was voldoende en het was allemaal erg lekker. De avond hebben wij met z'n allen in het hotel doorgebracht en daar lekker gegeten, veel gepraat en gelachen.<\p>

De volgende ochtend gingen we met z'n allen in de bus naar het Erzgebirge. In de bus kregen wij al een kruidenbitter te drinken van onze gids, hij vertelde het een en ander van de omgeving. Bij de Greifensteine aangekomen kon ieder zelf wat rond wandelen. Uiteindelijk hebben wij nog even gezongen in een openluchttheater, het klonk er verrassend mooi.

Hierna lekker geluncht. De bus stond weer klaar om ons naar het hotel te brengen. Om 4 uur was het verzamelen in de kerk voor het concert, dit kon natuurlijk niet zonder koffie en Kuchen. Wat kunnen zij daar toch lekkere en vele soorten Kuchen maken.

Het concert begon om 17 uur, de kerk was goed bezet en iedereen heeft genoten van het gezang. In de pauze konden de concertgangers kijken naar een fotosessie van Woudenberg, dit was voor de Woudenbergers ook nog leuk om te zien. Na het concert was er een BBQ, met het nodige bier en wijn. Dit was geheel gratis voor het koor met aanhang.

Zondagochtend hebben wij tijdens de Gottesdienst ook nog gezongen. Wij kregen als dank nog een mand gevuld met bier, wijn en worst. Wij kunnen dus nog een feestje houden. Na de dienst nog koffie gedronken, hierna de familie van Annette en de dominee bedankt voor hun gastvrijheid. Ieder ging hierna zijn eigen gang, ofwel huiswaarts of op vakantie. Al met al was het een erg gezellig en fantastisch weekend.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid.

Door hier te klikken gaat U naar de fotorapportage.

Related Articles

Babyclub naar Texel

Familie weekend in Eversberg

Fietsen in Gaasterland en nog wat.

CIMG2497.JPGVrijdag 29 september 2006 zijn we wezen fietsen in Friesland. Het Gaasterlan paad hadden we uitgezocht om te gaan doen. Deze route is 37km.

Read More

Wat hebben we zoal gedaan

Beste vriendinnen en vrienden,
Het is al weer even geleden dat jullie langs deze weg iets van ons hebben vernomen. Dus werd het de hoogste tijd om hier wat recente informatie te geven.

Door op de betreffende foto te klikken kom je in het fotoalbum.

Read More

De Catharina-tour

DSC05892.JPGNadat op de parochiedag van Sint Maarten op de veiling mijn kavel bij opbod verkocht was, restte er voor mij de plicht de kopers het gekochte product te leveren. De productomschrijving was zeer summier en eigenlijk best ook wel rekbaar. Het ging om een fietstocht van een halve dag door de locatie H. Catharina. Deze bestrijkt de plaatsen Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg.

Voor de foto's klik je op de volgende link:
http:www.boschker.net/piwigo/index.php?/category/21

Read More

De familie Rensing fietsdag

CIMG1972.JPGZondag jl., 25 juni 2006, op de verjaardag van mijn moeder, haar verjaardag wordt op zondag 2 juli 2006 gevierd, was de jaarlijkse fietsdag van de familie Rensing. Dit keer lag de organisatie bij Dinie en Henk Dibbelink uit Borculo. Bij aankomst werden we onthaald op koffie met koek. Het was meteen al gezellig buiten op het terras. Dat zullen de buren wel gehoord hebben.

Read More

Fietstocht door de streek; "Van Jonge Leu en Oale Groond".

CIMG2761.JPGAfgelopen zondag 3 juni waren wij uitgenodigd bij Fons en Ria Weber. Rommy en Siny te Vaarwerk waren er ook, dus een echte kleine reunie van de opleiding in Enschede.

Read More

Hemelvaart 2005, bevrijdingsdag

CIMG0803.jpgVandaag is de weersverwachting niet al te best, in de loop van de middag wordt er regen verwacht vanuit het westen.
We besloten er een gecombineerde fiets-wandeldag van te maken. Fietsen naar Lunteren en aldaar gaan wandelen.
U kunt hier klikken om een paar foto's te bekijken.

Read More

Fietsweekend Drenthe

CIMG2213.JPG Met een goede weersverwachting in het verschiet, de hele grote hitte was over, hebben wij afgelopen weekend, 29 en 30 juli 2006, samen met Mariet en Wim in Drenthe gefietst.

Read More

Familie fietsdag met de Rensings

Zondag 24 juli 2005 was het dan eindelijk zover.... Familie fietsdag met de Rensings. Voor mij begon de dag veel te vroeg. Francis had de wekker op 7:30 gezet en daarbij meteen de tijd maar een uur vooruit geschoven ter compensatie. Dus was er nog een uurtje om mijn "kantoor" te zuigen, etc. Om 8:45 gingen we richting Eibergen. Gerda zou fietsen huren, want onze auto is met Jos onderweg. Gerda had de koffie al klaar. ook de krentewegge viel in goede smaak. Gezellig zo'n koffieuurtje.

U kunt hier klikken om een paar foto's te bekijken.

Read More

Kampen, 29 augustus 2004

‘s Ochtends met de auto naar Kampen gereden, en aldaar op de carpoolplaats bij Kampen-Zuid, ik weet niet zeker of dat zo heet, de auto geparkeerd.
De oorspronkele bedoeling was om de IJsseldelta te gaan fietsen en daar dan iets bij aan te knopen. Maar bij het knooppunt Hattemerbroek kun je niet direct afslaan naar Hattem, dus besloten we om naar Kampen te gaan.

Door hier te klikken gaat U naar de fotorapportage.

Read More

Monday, 05 February 2024 11:24

Deze site draait op Sj Basic4 van Smartaddons. De template bevalt uitstekend en biedt vele mogelijkheden. Echter de jaren gaan verder en ontwikkelingen staan niet stil. Deze template echter staat...

Wednesday, 30 August 2023 12:32

Inhoudsopgave Introduction 2 How to set up an OpenVPN server 2 Step 1 download easy-rsa 2 Step 2 build certs and keys for server and client 2 Step 3 Configure server 3 Step 5 Start server 4 Step 6...

Thursday, 23 March 2023 10:31

Op vrijdag 9 september 2022 waren we op de terugweg van een verblijf op het Duitse eiland Rügen naar huis. Voorbij Bremen, in de buurt van Wildeshausen ging opeens de rem vastzitten. Gelukkig reden...

Thursday, 26 January 2023 09:57

In de achterliggende jaren heb ik een aantal scripts geschreven om mijn IT services te monitoren. Een script ontstaat door een behoefte om iets te berekenen of te testen. Ik gebruik daarvoor stukjes...

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes