‘s Ochtends met de auto naar Kampen gereden, en aldaar op de carpoolplaats bij Kampen-Zuid, ik weet niet zeker of dat zo heet, de auto geparkeerd.
De oorspronkele bedoeling was om de IJsseldelta te gaan fietsen en daar dan iets bij aan te knopen. Maar bij het knooppunt Hattemerbroek kun je niet direct afslaan naar Hattem, dus besloten we om naar Kampen te gaan.

Door hier te klikken gaat U naar de fotorapportage.

Kampen is een mooie plaats. De stadspoorten zijn erg mooi en de binnenstad getuigt van een oude historie.
Van Kampen ging het naar IJsselmuiden. Eenmaal voorbij IJsselmuiden, richting Genemuiden, werden we verrast door het grote oppervlak tuinbouw, met vele warenhuizen.
Genemuiden was ook mooi. Hier hebben we in het park de lunch gebruikt. Hier besloten we om ook nog naar Zwartsluis te gaan. Daar moesten we met de pont over gezet worden.
Vanuit Zwartsluis ging het naar Hasselt. Het werd tijd om een trui aan te trekken, het weer veranderde. Er kwam een harde wind opzetten en het dreigde te gaan regenen. Kop in de wind en werken dus. Vooral van Hasselt naar Mastenbroek was het ploeteren, waarbij de snelheid daalde tot 13 km. per uur.
In kampen nog even wat rondgefietst. Mooie zeilboten in de haven en gevels in de straten.
We hebben geluk gehad, op het stuk terug naar Kampen regende het nog even licht, maar we hebben het gered zonder de regenkleding te gebruiken.

TPL_BACKTOTOP