CIMG1483.JPGVorige week waren we in Toscane. We hadden onderdak gevonden bij een klein wijnboertje. de druivenpluk was in volle gang, en dat was goed te ruiken. De chianti ademde je gewoon in. We zijn naar Florence en Siena geweest. Daarna zin we verkast naar een chauffeursherberg, inde buurt van Lucca. Van hieruit hebben Pisa en Lucca bezocht, echt de moeite waard.

Na een week hadden we echter genoeg kerken, fresco's, schilderijen, enz. gezien.
Op zondagochtend hebben we onze spullen gepakt en zijn gaan rijden richting Zwitserland. Dit was de eerste dag dat het in Italie de hele dag miezerde of regende. In Beckenried, aan het Vierwoudstedenmeer, hebben we logies gevonden.
's Maandags hebben we nog een wandeling naar Emmetten gemaakt. Het weer was goed. De weersverwachting echter voorspelde geen stabiel weer. daar we geen zin haden om elke ochtend opnieuw te dubben over blijven of vertrekken, besloten we om naar huis te gaan.
En zo waren dinsdagavond 4 oktober weer thuis.
De alpenwandeling heeft me echter wel een verkoudheid bezorgd, waar ik nog niet vanaf ben. van 24C naar 9C in Zwitserland is wel een groot verschil. We gingen wel goed gekleed, maar we misten een das!!

Tot zover.

NB: De foto's volgen nog.

TPL_BACKTOTOP