Wandelen met de Babyclub

CIMG0727.JPGAfgelopen zondag, 31 oktober 2004, was het dan eindelijk zover. Wat vorig jaar door allerlei omstandigheden niet is gelukt, vooral slecht weer speelde daarbij een belangrijke rol, meen ik me te herinneren, is nu dan wel gelukt. Om 13:00u moesten we verzamelen bij landgoed "de Boom" in Woudenberg, om daar te beginnen met de wandeling door de provincie Utrecht. Alleen Lia en Fred liepen niet mee, voor de rest was de club compleet, zelfs Bea en Willem waren helemaal uit Dordrecht gekomen! Het verdere verloop van de middag leest U op de vervolgpagina.
U kunt hier klikken om de fotorapportage te bekijken.

Na de begroetingsceremoniën werd onder de deskundige leiding van Edward aan de wandeling begonnen. Via de Vieweg gingen we door het landgoed "den Treek". Een bijzonder fraaie route, over rustieke paden, met veel paddestoelen langs de randen. Zelfs een heksenkring, Jan is blijkbaar een kenner van paddestoelen, hebben we gezien. We verlieten deze omgeving en bij de brug over de A28 kwamen we op Nimmerdor in Amersfoort. Voorts ging de route via de Arnhemse weg, alwaar Bea en Willem de bus zagen naderen en besloten af te haken, en de bus min of meer tot stoppen dwongen, door uitvoerig op de weg te gaan staan zwaaien, waarbij Bea waarschijnlijk de meeste aandacht van de buschauffeur trok, en deze besloot het vermoeide koppel mee naar Wouden berg te nemen, naar park Randenbroek in Amersfoort. Daar hebben we bij KFC een bak koffie gedronken. Het moest opeens snel, want de vertrektijd van de bus werd om onduidelijke reden opeens belangrijker gevonden dan de gezelligheid. Waarom was dat Wim? We hadden immers even naar een van de hofjes kunnen lopen om gezellig even na te kletsen in een passender omgeving. Toen er nog 5 minuten te gaan waren voordat de bus kwam, liepen enkelen van ons dan ook met de beker koffie nog in de hand naar buiten. De busreis verliep snel, als bij een schoolreisje. er moesten zelfs foto´s gemaakt worden, nou ja, dan weet je het wel. Al met al was deze middag bijzondere de moeite waard, niet alleen vanwege de gevolgde route, maar ook vanwege de ontstane conversaties. Jan heeft zich opgeworpen om de volgende estafette te organiseren. Laat me niet te lang wachten! Immers voor je het weet is mei 2005 en dan moet ie wel gepiept zijn!

Related Articles

Floryn wandeling

Zondag 17 april 2005, de tweede etappe.

Op bezoek bij Ellen

Fietsen in Gaasterland en nog wat.

CIMG2497.JPGVrijdag 29 september 2006 zijn we wezen fietsen in Friesland. Het Gaasterlan paad hadden we uitgezocht om te gaan doen. Deze route is 37km.

Read More

Wat hebben we zoal gedaan

Beste vriendinnen en vrienden,
Het is al weer even geleden dat jullie langs deze weg iets van ons hebben vernomen. Dus werd het de hoogste tijd om hier wat recente informatie te geven.

Door op de betreffende foto te klikken kom je in het fotoalbum.

Read More

De Catharina-tour

DSC05892.JPGNadat op de parochiedag van Sint Maarten op de veiling mijn kavel bij opbod verkocht was, restte er voor mij de plicht de kopers het gekochte product te leveren. De productomschrijving was zeer summier en eigenlijk best ook wel rekbaar. Het ging om een fietstocht van een halve dag door de locatie H. Catharina. Deze bestrijkt de plaatsen Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg.

Voor de foto's klik je op de volgende link:
http:www.boschker.net/piwigo/index.php?/category/21

Read More

De familie Rensing fietsdag

CIMG1972.JPGZondag jl., 25 juni 2006, op de verjaardag van mijn moeder, haar verjaardag wordt op zondag 2 juli 2006 gevierd, was de jaarlijkse fietsdag van de familie Rensing. Dit keer lag de organisatie bij Dinie en Henk Dibbelink uit Borculo. Bij aankomst werden we onthaald op koffie met koek. Het was meteen al gezellig buiten op het terras. Dat zullen de buren wel gehoord hebben.

Read More

Fietstocht door de streek; "Van Jonge Leu en Oale Groond".

CIMG2761.JPGAfgelopen zondag 3 juni waren wij uitgenodigd bij Fons en Ria Weber. Rommy en Siny te Vaarwerk waren er ook, dus een echte kleine reunie van de opleiding in Enschede.

Read More

Hemelvaart 2005, bevrijdingsdag

CIMG0803.jpgVandaag is de weersverwachting niet al te best, in de loop van de middag wordt er regen verwacht vanuit het westen.
We besloten er een gecombineerde fiets-wandeldag van te maken. Fietsen naar Lunteren en aldaar gaan wandelen.
U kunt hier klikken om een paar foto's te bekijken.

Read More

Fietsweekend Drenthe

CIMG2213.JPG Met een goede weersverwachting in het verschiet, de hele grote hitte was over, hebben wij afgelopen weekend, 29 en 30 juli 2006, samen met Mariet en Wim in Drenthe gefietst.

Read More

Familie fietsdag met de Rensings

Zondag 24 juli 2005 was het dan eindelijk zover.... Familie fietsdag met de Rensings. Voor mij begon de dag veel te vroeg. Francis had de wekker op 7:30 gezet en daarbij meteen de tijd maar een uur vooruit geschoven ter compensatie. Dus was er nog een uurtje om mijn "kantoor" te zuigen, etc. Om 8:45 gingen we richting Eibergen. Gerda zou fietsen huren, want onze auto is met Jos onderweg. Gerda had de koffie al klaar. ook de krentewegge viel in goede smaak. Gezellig zo'n koffieuurtje.

U kunt hier klikken om een paar foto's te bekijken.

Read More

Kampen, 29 augustus 2004

‘s Ochtends met de auto naar Kampen gereden, en aldaar op de carpoolplaats bij Kampen-Zuid, ik weet niet zeker of dat zo heet, de auto geparkeerd.
De oorspronkele bedoeling was om de IJsseldelta te gaan fietsen en daar dan iets bij aan te knopen. Maar bij het knooppunt Hattemerbroek kun je niet direct afslaan naar Hattem, dus besloten we om naar Kampen te gaan.

Door hier te klikken gaat U naar de fotorapportage.

Read More

Monday, 05 February 2024 11:24

Deze site draait op Sj Basic4 van Smartaddons. De template bevalt uitstekend en biedt vele mogelijkheden. Echter de jaren gaan verder en ontwikkelingen staan niet stil. Deze template echter staat...

Wednesday, 30 August 2023 12:32

Inhoudsopgave Introduction 2 How to set up an OpenVPN server 2 Step 1 download easy-rsa 2 Step 2 build certs and keys for server and client 2 Step 3 Configure server 3 Step 5 Start server 4 Step 6...

Thursday, 23 March 2023 10:31

Op vrijdag 9 september 2022 waren we op de terugweg van een verblijf op het Duitse eiland Rügen naar huis. Voorbij Bremen, in de buurt van Wildeshausen ging opeens de rem vastzitten. Gelukkig reden...

Thursday, 26 January 2023 09:57

In de achterliggende jaren heb ik een aantal scripts geschreven om mijn IT services te monitoren. Een script ontstaat door een behoefte om iets te berekenen of te testen. Ik gebruik daarvoor stukjes...

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes