DSC02626Op zondag 25 september 2011 werd er een reünie van de familie Rensing gehouden. Het betrof de nazaten van Marie en Tone Rensing van de Aaltenseweg in Lichtenvoorde. De organisatie was in handen van Dianne, Monique, Marleen en Ellen.

Helaas was niet iedereen er, maar toch was er een grote opkomst. ook het weer werkte mee, zo'n mooie zomerdag laat in september, met een temperatuur van ongeveer 25 graden Celsius, helpt wel mee om er een bijzonder geslaagde dag van te maken. Allereerst was er de ontvangst in de tuin van Marleen en Maurits. Of was het een weiland? Wat een schitterende locatie met veel groen en een prachtige boerderij. En dan de koffie met pillewegge, heerlijk. Natuurlijk moesten er daarna wat groepsfoto's gemaakt worden. Chantal had een spiegelreflex camera met geschikte lens, dus die moest het ontgelden.
Hierna was het tijd voor het klootschieten. Dat is een gezellige sport op een dag als vandaag, met zonnig weer en in een erg mooie omgeving. Ook de verzorging onderweg was goed geregeld, al is de bus niet onbeschadigd uit de strijd gekomen. Of de eigenaar dit al weet? Zo niet, dan is dit het best bewaarde familiegeheim tot nu toe. Een krasje of butsje meer of minder valt immers niet op.
En ter afsluiting was er de snacktent. Hier werd goed gebruik van gemaakt. Patatten, frikandellen loempia's enz. waren er voldoende. En zo kon iedereen met een goed gevulde maag en een tevreden gevoel huiswaarts keren.
Het was een schitterende dag en ook vanaf deze plek wil ik de organisatoren heel hartelijk bedanken.
Door op de foto of hier te klikken komt U in de fotogalerij.

TPL_BACKTOTOP