CIMG4535.JPG Ondertussen is het al weer ruim zes weken geleden dat Maria en Jos getrouwd zijn. De reis naar Noorwegen is bijna in de vergetelheid geraakt. Maar toch is het nog niet te laat om jullie te laten weten dat we een mooie bruiloft hebben meegemaakt en dat wij nu een echte schoondochter hebben.

De kerkdienst was erg goed. Het was te vergelijken met wat wij onder een jongerenviering verstaan. Overdag was het erg gezellig. Na de viering was er sekt, gevolgd door koffie, met een grote sortering taarten. Verder ken je het wel, receptie gezellig kletsen en voordat je het weet zit je aan het diner. Onder het diner hebben we van een typisch Noorse gewoonte kunnen genieten. Bij het eerste rammeltje moet het bruidspaar gaan staan en zoenen. Bij het tweede rammeltje moeten ze op de stoel gaan staan en zoenen. Bij het derde rammeltje mogen ook de ouders op de stoel gaan staan en zoenen. 's Avonds kon er gedanst worden en werden er ook de nodige schetsjes en toespraakjes gehouden door familie en vrienden. Ook hier werd het bruidspaar nogal eens op de hak genomen.
Verder hebben we van een mooie reis door Noorwegen genoten. Het is echt waar, Noorwegen is de moeite waard. Dat kun je zien in het fotoalbum, dat door mijn wederhelft van commentaar is voorzien. Veel kijkplezier.

Foto’s van de bruiloft kun je hier vinden.
Foto’s van Noorwegen vind je hier.

TPL_BACKTOTOP