Gisteren 29 januari 2006 was het weer zover. Een al jarenlange traditie werd weer voortgezet. Ik heb het over het jaarlijkse "Grote hazen diner". Iedereen had weer flink haar (de hand- en spandiensten, verricht door de mannen, waren denk van ondergeschikt belang.) best gedaan.

We werden in Angerlo ontvangen met koffie, met iets erbij. Dat iets was groot uitgevallen en smaakte erg goed. Na het borreluurtje mochten we dan aan tafel gaan.
Als starter was er keuze uit twee soorten soep. Beide smaakten voortreffelijk. Het hoofdgerecht bestond uit haas, en wie daar niet van hield, kon zich te goed doen aan een gourmette royaal. De hazen waren van grote klasse. Patrick had de pech de stukken met de kogeltjes te krijgen. Daar mag trouwens niets achter gezocht worden. De derde gang bestond uit diverse toetjes en ijs, aangevuld met bowl. Iedereen heeft ook dit weer lekker laten smaken. Zelfs voor een echte Wallerbos was de bowl dit keer aan de zoete kant.
Na dit eetfestijn moesten de benen wat in beweging komen. We hebben wat over het bedrijf gedwaald en de runderen in de schuur bekeken.

Door hier te klikken gaat U naar de fotorapportage.

TPL_BACKTOTOP