CIMG2011.JPGGisteren, 2 juli 2006, waren we weer in Groenlo. Het was weer tijd voor de ondertussen traditioneel geworden familiedag ter ere van moeders verjaardag.
Het was er erg gezellig. Fijn dat er zoveel neven en nichten komen. Van jong tot jeugdig en wat ouder. Met vaste relaties en met elke keer weer nieuwe gezichten.

Fijn dat het allemaal bij elkaar past. Dat kon je erg goed aflezen aan het plezier, waarmee jong zowel als oud met water speelt. Gelukkig zat er voldoende water in het bad van de kleintjes. Het resultaat was dat er meerdere personen uit de categorie rijpere jeugd, van beider kunne, zo aan een wet T-shirt contest mee konden doen.

Tja, wat wil je, mooi weer, ruim 30 °C en een vaatje aan de tap. Daarbij een reuze BBQ. Voldoende zitplaatsen onder partytenten en in de schuur. En de gigantische voorraad drank en fris. En wie hadden dat allemaal zo georganiseerd? Jawel, Jaap en Maria, zij zijn het die dit mogelijk hebben gemaakt en daar veel tijd in gestoken hebben.
Het trieste nieuws was dat Maria nu zonder werk zit. En de manier waarop dat gegaan is kan eigenlijk niet door de beugel.
Het goede nieuws kwam van Hans. Zijn metingen voor zijn afstudeerproject waren vrijdagmiddag op het nippertje gelukt, na 10 maanden van volhouden en steeds maar weer een nieuwe sample (chip) maken.
Verder werd er nog tot in de avonduren doorgekletst. Zelfs zo, dat toen wij besloten huiswaarts te gaan, de BBQ al weer ruime aandacht kreeg. Het einde heb ik dus niet meegemaakt, maar het was wel een geslaagd feest.
Vooral Maria en Jaap wil ik bedanken voor het beschikbaar stellen van hun landgoed en voor de organisatie, voorbereiding van deze dag en opruiming van alle zooi op de dag erna.
Tot volgend jaar.

En ik hoop deze week echt de foto’s van de vorige week zowel als van gisteren online te zetten.

Door hier te klikken gaat U naar de fotorapportage.

TPL_BACKTOTOP