CIMG0521.JPG Afgelopen zondag, 12 september 2004, waren we, Francis en ik, in Lichtenvoorde om het traditionele bloemencorso in ogenschouw te nemen.

Ga naar "meer lezen" om dit artikel verder te lezen. U kunt hier klikken om de fotorapportage te bekijken.

Als gewoonlijk moest er lang gewacht worden, alvorens het begin van de optocht in zicht kwam. Het was weer de moeite waard. Er trokken vele imponerende praalwagens voorbij. Uiteraard waren er ook mindere wagens, zoals b.v. de wagen met de 3 koppen, die had meer weg van een carnavalswagen

De muziekkorpsen deden flink hun best om het geheel op te luisteren, maar ik weet niet in welke mate zij, vanwege de opgevoerde shows, die op zichzelf zeer de moeite waard waren om te bekijken, hebben bijgedragen aan het akelig langzame tempo van de optocht.

wat dit laatste betreft, zou je verwachten, dat de organisatie ondertussen wel voldoende ervaring zou hebben om de tocht iets vloeiender te laten verlopen. Of komt het omdat wij aan het eind van de route stonden, en de wagens niet soepel genoeg hun plek op het terrein te manoeuvreren zijn?

Een geslaagd evenement, dat dankzij de inzet van vele vrijwilligers, tot een van de beste bloemencorso's van dit land gerekend mag worden.

TPL_BACKTOTOP