11:13 P 1 ONGEVAL Nico Bergsteijnweg 30 WDB (lek: aardgas) Eenh: WDB641 HV758 via 112pers.nl

11:13:04 - P 1 ONGEVAL Nico Bergsteijnweg 30 WDB (lek: aardgas) Eenh: WDB641 HV758. Assistentie verleend bij gaslekkage in Woudenberg.

 

Bovenstaande berichten verschenen op 13 november 2014 op Twitter. Wat was er gebeurd? Ik was in de voortuin wat planten aan het verplaatsen.  Daarbij stak ik met mijn spa door de gasleiding. tja en dan zit er niet veel anders op dan 112 te bellen.

Dan gaat er heel vlug een groots circus van start.

 

De politie is er snel bij en zet de straat af. Een paar minuten later verschijnt de brandweer met de nodige toeters en bellen. Die gaat aan d slag om het lek te dichten. Perslucht op en de spuit bij de hand. Vervolgens komt de brandweer van Maarsbergen assistentie verlenen. Zij doen nog een afwerktape om het lek. ook wordt er binnen, in de kruipruimte nog een meting gedaan om te controleren of de boel veilig is.

 

Ondertussen moet de buurvrouw op de hoek van de straat wachten, zij krijgt geen doorgang van de politie, terwijl wij gewoon buiten lopen. We moesten van de brandweer het huis uit.

Als dan de firma Joulz arriveert om in opdracht van Stedin de definitieve reparatie uit te voeren gaat de laatste brandweerwagen terug naar de kazerne. ook de politie zegt goedendag.

De firma Joulz heeft keurig werk geleverd en ook de binnengasleiding gecontroleerd op lek

TPL_BACKTOTOP