• Sigiriya
  Sigiriya
 • Plitvicka
  Plitvicka
 • Angkor Wat
  Angkor Wat
 • Halong Bay
  Halong Bay
 • Kruger Park
  Kruger Park
 • Pacaja
  Pacaja
 • Himeji
  Himeji
 • Perito Moreno
  Perito Moreno
 • Preikestolen
  Preikestolen

DSC03422.JPGAf en toe willen op deze plek iets van onze belevenissen en ervaringen vertellen. U kunt ook onze fotogalerij bezoeken. Als U op Gallery klikt in de menubalk, komt U in de fotogalerij. Een bericht sturen kan door in de menubalk op "Mail ons" te klikken. De foto's rechts geven U een indruk van onze hobby's wijn maken en tuinieren.DSC05688.JPG Sinds 2012 hebben we een andere moestuin.
Op 21 januari 2013 is de overstap gemaakt van PHP-Nuke 8.0 naar Joomla 3.0, waarbij alle data goed is meegekomen tijdens de conversie.


Op 14 januari 2018 vertrokken we, vanaf vliegveld Eindhoven, met Transavia naar Sevilla. Bij aankomst was het regenachtig. De temperatuur al wel boven de 10 graden, heel wat aangenamer dan in Nederland.

Met de airportshutle gaan we de stad in. Het is nog vroeg, maar we mogen onze bagage al in het appartement achterlaten. Het is dus tijd voor de eerste verkenning van de stad. We gaan naar het stadsdeel Triana met de oude markt. Triana is tevens het centrum voor keramiek.

Dit verhaal beoogt een impressie te geven van onze trip naar Madrid. Natuurlijk hebben we ook plaatjes geschoten. Deze zijn te bekijken op deze link: fotoalbum. Hier vind U een album voor elke dag dat we in Madrid waren.

 

DSC06491.JPG Op 23 april 2014 vlogen we vanaf Rotterdam naar Madrid. Met de metrolijnen 8 en 6 gingen we naar de Plaza de Manuel Becerra. Het was een klein kwartiertje lopen naar het appartement wat we hadden gehuurd. Het was een appartement in een oud gebouw, waarvan de gang en hal gerenoveerd werd. Het appartement ligt aan een klein straatje, waarvan de naam op geen enkele toeristenkaart te vinden is. Het appartement zelf was al wel opgeknapt en voorzien van een complete keuken, niet dat we daar veel gebruik van hebben gemaakt. 's Ochtends hebben we thee gezet en 's avonds koffie.

CIMG1676.JPG Op 17 maart 2006 was het dan zover. 's Ochtends om 03:00 liep de wekker af. Als je om 7:30u op vliegveld Zaventem, bij Brussel, wilt vertrekken, voor een weekend Athene, dan moet je er ongeveer 2 uur van tevoren zijn. Bij een reistijd van ook ongeveer 2 uren betekent dat dus vroeg opstaan.

U kunt hier klikken om de fotorapportage te bekijken.

CIMG5051.JPG Op zaterdag 10 augustus 2009 vertrokken we naar Rome. Een stedentrip. Dit keer met een reisorganisatie. Vanwege de weersomstandigheden in Rome vertrok het vliegtuig een uur later. Verder is de reis goed verlopen. Op Leonardo da Vinci werden we meteen opgevangen door de reisleidster.

Onze foto's vind je in ons Rome fotoalbum . Even op de link klikken en je bent er.