• Sigiriya
  Sigiriya
 • Plitvicka
  Plitvicka
 • Angkor Wat
  Angkor Wat
 • Halong Bay
  Halong Bay
 • Kruger Park
  Kruger Park
 • Pacaja
  Pacaja
 • Himeji
  Himeji
 • Perito Moreno
  Perito Moreno
 • Preikestolen
  Preikestolen

DSC03422.JPGAf en toe willen op deze plek iets van onze belevenissen en ervaringen vertellen. U kunt ook onze fotogalerij bezoeken. Als U op Gallery klikt in de menubalk, komt U in de fotogalerij. Een bericht sturen kan door in de menubalk op "Mail ons" te klikken. De foto's rechts geven U een indruk van onze hobby's wijn maken en tuinieren.DSC05688.JPG Sinds 2012 hebben we een andere moestuin.
Op 21 januari 2013 is de overstap gemaakt van PHP-Nuke 8.0 naar Joomla 3.0, waarbij alle data goed is meegekomen tijdens de conversie.


https://mijn.djoser.nl/images/cached/mijndjoser_2013/default/map_watermark_large/small/region0002_trip_1978_m1503678685.pngIn januari-februari 2019 hebben we een reis van 21 dagen naar Sri Lanka gemaakt.. De reis hebben we bij Djoser geboekt. Het traject ziet U op het kaartje hiernaast afgebeeld.

Door het klikken op een minifoto bij een artikel kom je op de betreffende pagina van de fotogalerij. Als U hier klikt komt U in meteen in de fotogalerij van Sri Lanka.

De inkomens van de mensen in de horeca en toeristensector zijn erg afhankelijk van fooien. Van de inkomens moeten vaak hele families onderhouden worden. Vaak krijg je te maken met weer een extra gids, die natuurlijk zijn fooi moet krijgen.

Op 20 januari vertrokken we. Om te beginnen liepen er geen treinen van en naar Schiphol. Jan en Tiny waren zo vriendelijk om ons weg te brengen. Om 20:30 uur vertrokken we naar Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar mochten we 4uur wachten op de transfer naar Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka, het vroegere Ceylon.

ZAS-route-2015-3In november 2015 hebben we een reis van 24 dagen naar Zuid-Afrika gemaakt.. De reis hebben we bij bij Sawadee geboekt. Het traject liep van Johannesburg naar Sabie, Kruger park, Swaziland, St Lucia, Drakensbergen, Lesotho, Graaff Reinet , Tsitsikamma, Knysna en Oudtshoorn naar Kaapstad.

Door het klikken op een minifoto kom je op de betreffende pagina van de fotogalerij.

Zuid-Afrika kampt op dit moment met een waterprobleem. Het heeft er al 15 maanden niet geregend. Dit is een serieuze bedreiging voor de landbouw. Als de regen nog een jaar uitblijft komt ook de wijnbouw in de problemen.

De inkomens van de mensen in de horeca en toeristensector zijn erg afhankelijk van fooien. Van de inkomens moeten vaak hele families onderhouden worden. Vaak krijg je te maken met weer een extra gids, die natuurlijk zijn fooi moet krijgen..

DSC03485Zondag 7 oktober 2012 vertrokken wij om 08:45 richting Amersfoort. Andre van de Weerd was zo vriendelijk om ons naar het station te brengen, er rijden op zondag zo vroeg geen bussen. Om 9:00 komen wij op Schiphol aan en kunnen wij inchecken. Wij zien al meerdere OAD reizigers , zouden die ook naar Vietnam gaan? Tegen 12 uur kunnen wij aan boord en de reis kan beginnen.

Foto's van Vietnam:
http://www.boschker.net/gallery/index.php?/category/222
Foto's van Cambodja:
http://www.boschker.net/gallery/index.php?/category/378

In september 2014 zijn we naar Marokko geweest. Een rondreis van 20 dagen met Djoser.

DSC07454Een leerzame reis met ook veel ontspanning. Marokko is duidelijk een islamitisch land. Elke plaats heeft veel moskeeën, die je 's ochtends bijtijds wekken. Het land heeft een mooie gevarieerde natuur. De kuststreek is heel anders dan het Rifgebergte en de midden- en hoge Atlas hebben ieder hun eigen bekoring. In de hoge Atlas bevinden zich de bekende Dades kloof en de Todra kloof. De bergen zorgen ervoor dat er in Marokko geen gebrek aan water is.

CIMG7349.JPGHet is alweer een tijdje geleden, dat we in Japan waren. De verwachtingen waren hoog gespannen. De reis was ver. Tja, wat een geluk dat onze kinderen nog eens ergens naar toe gaan, en dat we ze dan ook nog op kunnen zoeken! Het is bijna te mooi om waar te zijn. Wat is er van dit alles blijven hangen?