• Sigiriya
  Sigiriya
 • Plitvicka
  Plitvicka
 • Angkor Wat
  Angkor Wat
 • Halong Bay
  Halong Bay
 • Kruger Park
  Kruger Park
 • Pacaja
  Pacaja
 • Himeji
  Himeji
 • Perito Moreno
  Perito Moreno
 • Preikestolen
  Preikestolen

DSC03422.JPGAf en toe willen op deze plek iets van onze belevenissen en ervaringen vertellen. U kunt ook onze fotogalerij bezoeken. Als U op Gallery klikt in de menubalk, komt U in de fotogalerij. Een bericht sturen kan door in de menubalk op "Mail ons" te klikken. De foto's rechts geven U een indruk van onze hobby's wijn maken en tuinieren.DSC05688.JPG Sinds 2012 hebben we een andere moestuin.
Op 21 januari 2013 is de overstap gemaakt van PHP-Nuke 8.0 naar Joomla 3.0, waarbij alle data goed is meegekomen tijdens de conversie.


CIMG5185.JPGVolgens de weersverwachting zou de gevoelstemperatuur -15 C worden. Jachtsneeuw en allerhande narigheid was ons in het vooruitzicht gesteld. Dat viel dus nogal mee. Het was prachtig wandelen in het besneeuwde landgoed den Treek.

CIMG4301.JPGDe Florijn winterloop op 3 januari 2009 in Woudenberg.

Dit keer werden we weer met bussen naar de start gereden. Het vertrek van de eerste bus was om 09:30u en die bus daar zaten we dan ook in. De start bleek bij de piramide van Austerlitz te zijn. De temperatuur was iets onder de nul, maar het grote voordeel was dat er bijna geen wind was. Alle ingrediënten voor een prachtige tocht waren aanwezig en ik had mijn digitaaltje niet vergeten. Onderweg was er als gebruikelijk thee en bij de finish werden we getrakteerd op een kop erwtensoep. We hebben 12 km. gelopen. Gauw naar huis om 's middags nog even te gaan schaatsen op het Henschotermeer.

Foto’s van deze wandeling kun je hier vinden.

Zondag 28 januari 2007 werd er weer gewandeld met de Babyclub. Zelfs Lia en Fred waren weer van de partij. Ook Ineke en Wim hadden op die dag geen andere bezigheden. Zo was de hele club compleet.

CIMG3225.JPGZondg 1 juni 2008 gingen we wandelen met de verpleegsters en hun aanhang. Om 10:30u was de ontvangst met koffie. Het weer was nog wat somber en het was ook nog niet echt droog. Om een uur of twaalf klaarde het op en konden de voertuigen gestart worden om te vertrekken naar de Klaveet in Achterveld, alwaar we het klompenpad zouden gaan wandelen.

De start was bij het station Baarn. Het was op zondag 19 februari 2006. Het weer was goed, met een vroeg voorjaarszonnetje. Terwijl we op de Dordse vrienden wachten, nuttigden we alvast een broodje, om met volle energie te kunnen starten.