• Sigiriya
  Sigiriya
 • Plitvicka
  Plitvicka
 • Angkor Wat
  Angkor Wat
 • Halong Bay
  Halong Bay
 • Kruger Park
  Kruger Park
 • Pacaja
  Pacaja
 • Himeji
  Himeji
 • Perito Moreno
  Perito Moreno
 • Preikestolen
  Preikestolen

DSC03422.JPGAf en toe willen op deze plek iets van onze belevenissen en ervaringen vertellen. U kunt ook onze fotogalerij bezoeken. Als U op Gallery klikt in de menubalk, komt U in de fotogalerij. Een bericht sturen kan door in de menubalk op "Mail ons" te klikken. De foto's rechts geven U een indruk van onze hobby's wijn maken en tuinieren.DSC05688.JPG Sinds 2012 hebben we een andere moestuin.
Op 21 januari 2013 is de overstap gemaakt van PHP-Nuke 8.0 naar Joomla 3.0, waarbij alle data goed is meegekomen tijdens de conversie.


Gisteren 29 januari 2006 was het weer zover. Een al jarenlange traditie werd weer voortgezet. Ik heb het over het jaarlijkse "Grote hazen diner". Iedereen had weer flink haar (de hand- en spandiensten, verricht door de mannen, waren denk van ondergeschikt belang.) best gedaan.

Het jaarlijkse uitstapje met Rejoice, waar ik dank zij mijn vrouw, bij aanwezig mocht zijn, was afgelopen zaterdag 20 augustus 2005. Als locatie had men "De Dennen" in Renswoude uitgekozen. Na het welkomst drankje was er gelegenheid om even gezellig samen te zijn.
Het diner bestond uit een warm en koud buffet en was van goede kwaliteit en kwantiteit.
Om de avond nog verder op te vrolijken was er een karaoke installatie gehuurd. Iedereen moest eraan geloven, een lied uitzoeken, en dan maar zien wat er van komt. Door de presentaoren werd er op toegezien, dat iedereen zijn steentje rijkelijk bijdroeg.

Een fotoimpressie vind je hier.

Rejoice bedankt, het was lekker, leuk en gezellig.

CIMG4535.JPG Ondertussen is het al weer ruim zes weken geleden dat Maria en Jos getrouwd zijn. De reis naar Noorwegen is bijna in de vergetelheid geraakt. Maar toch is het nog niet te laat om jullie te laten weten dat we een mooie bruiloft hebben meegemaakt en dat wij nu een echte schoondochter hebben.

CIMG0783.JPG Afgelopen zaterdag 23 april 2005 was het dan eindelijk zover.
Bertina en Jeroen gingen trouwen. Het weer was prachtig. In Angerlo werden we ten huize van het bruidspaar verwelkomt met koffie en broodjes. Een prachtige dag met een leuk huwelijk en een goede dienst daarna. ook in het dorpshuis was het goed toeven. Een uitstekend diner met bijna aansluitend de balavond met de band Never Mind.
Bertina en Jeroen, nogmaals gefeliciteerd en vooral bedankt, dat Francis en ik de hele dag aanwezig mochten zijn. Het was ons een waar genoegen.

U kunt hier klikken om een paar foto's te bekijken.

Subcategorieƫn